Deep Demonstrations

Mi a Deep Demonstrations?

Az éghajlatváltozás elleni küzdelem részeként az EIT Climate-KIC létrehozta a Deep Demonstrations módszert, melynek célja mély, rendszer szintű változások kiváltása egész városokban, régiókban és országokban.

Ez a módszer magában foglalja egy sereg megoldás kidolgozását, azoknak az embereknek a segítségével, akik vezető szerepet vállalnak a klímaváltozás kihívásainak kezelésében, és akik az adott helyen lehetővé teszik a széles skálájú változások bevezetését. A Deep Demonstrations a valódi változások példáinak tárháza, amelyeknek köszönhetően Európában szembesülünk az éghajlati válsággal.

Küldetésünk mélyreható, rendszer szintű változásokat teremteni. A “Deep Demonstrations” módszert kínáljuk innovatív eszközként az európai éghajlati válság leküzdésére.

Az újításoknak köszönhetően a rendszerszintű változások felgyorsítása akkor lehetséges, ha az éghajlati kihívások tulajdonosával együtt számos olyan megoldást dolgozunk ki, amely lehetővé teszi a nagy léptékű változásokat egy adott helyen.

Az általunk kidolgozott Deep Demonstrations módszer egy innovatív megoldások portfóliójának létrehozását feltételezi, amely egész városokban, régiókban és országokban valósul meg, sok területet érint egyszerre. Alapja a változtatások bevezetésére vonatkozó ambíciók és szándékok, a rendszerek feltérképezése, a megoldások tárházának létrehozása, érzékeltetése és a kidolgozott megoldások megvalósításának összehangolása. Rendszerinnovációkat kínálunk szolgáltatásként.

Deep Demonstrations a reálisan megvalósuló változások példája, mely segít a klímaválság kezelésében az európai kontinensen.

A Deep Demonstrationst azért terveztük meg, hogy kielégítsük a rendszerfejlesztések megvalósításának növekvő igényét. Innovációs modellünk számos tevékenységet használ, többek között az oktatás, technológiai innováció, állampolgárok bevonása, politika, pénzügyek, a fenntartható fejlődés gazdaságtanán alapuló megközelítés révén célozza meg a gyors szén-dioxid-mentesítést.

A világnak inspirációra és bizonyítékra van szüksége ahhoz, hogy a teljes ökoszisztémát gyorsan és széleskörűen megváltoztassa a nulla kibocsátású gazdaság felé.

A Deep Demonstrations projektjeink valódi bizonyítékok arra, hogy ilyen változások lehetségesek.

Várjuk a városokat, régiókat és egész országokat, hogy közösen tervezzünk nagyszabású változásokat!

DEEP DEMONSTRATIONS STORIES

Deep Demonstrations
content hub

Tudjon meg többet nyolc Deep Demonstration projektünkről.

Többet szeretne megtudni?
Created with Sketch. További információ
az EIT Climate-KIC-ről
About
Created with Sketch. Hírek, blog és vlog
bejegyzések
About
Created with Sketch. Kapcsolat About