Vállalkozás-fejlesztés

Vállalkozás-fejlesztés

Több mint 10 éve aktívak vagyunk a vállalkozói szektorban. Támogattuk a közép- és kelet-európai régióban élő startupok sokaságát, amelyek hozzájárulnak a klímaváltozás problémájának megoldásához a gazdaság minden területén.

Hosszú évek óta vezetünk olyan, vállalkozóknak szánt programokat, mint például az Accelerator és a ClimateLaunchPad. Az értékes vállalkozások előkészítéséhez tervezték meg, nulla széndioxid-kibocsátású projektek számára a piacon.

Accelerator

Az EIT Climate-KIC Accelerator az Unió zöld technológiákra összpontosító üzleti gyorsulási programja

Kijelöljük, támogatjuk és invesztáljuk a vállalatokat az innováció minden szakaszában, segítve őket abban, hogy a kezdeti koncepcióktól a tesztek révén a kereskedelmi lépésekig eljussanak. Három szakaszban az EIT Climate-KIC Accelerator know-how-t, erőforrásokat, eszközöket és coachingot biztosít a tiszta technológiák területén.

2010 óta ez a üzleti gyorsulási program több mint 2000 startupot támogat Európa 32 helyszínén, hozzáférést biztosítva számukra az erőforrásokhoz, eszközökhöz, mentoráláshoz és a kapcsolatokhoz. 33 EIT Climate-KIC partnerrel együtt segítettünk számos klímát érintő vállalkozás átalakításában nyereségessé váló vállalatokká, amelyek hozzájárulnak a globális felmelegedés és annak következményei elleni küzdelemhez.

Az accelerator programunknak köszönhetően olyan projekteket fejlesztettünk, mint:

  • Airly, egy lengyel startup, amely elosztott levegőminőség-érzékelők hálózatát állítja elő és megbízható adatokat szolgáltat a levegő minőségéről. A koncepció az volt, hogy láthatóvá tegye a rejtett fenyegetéseket, felhívva mind az állampolgárok, mind a kormányok figyelmét rá.
  • Syntoil, egy lengyel startup, amely a szennyezett kormot visszanyeri aktív szénné. A Syntoil helyreállítja az értékes erőforrásokat és csökkenti a fosszilis tüzelőanyagok, a hulladék és a szén-dioxid kibocsátását.
  • Laava Tech, egy észtországi startup, amely 90% -kal segíti az energiafogyasztás csökkentését otthonokban, kisgazdaságokban és telephelyeken.

Startupjaink vezetőknek számítanak a saját területükön. Az elmúlt három évben csaknem 20, a Climate-KIC által támogatott vállalkozót tüntettek ki a Forbes 30 Európa alatt 30 Európában listáján.

Csatlakozzon hozzánk és tudja meg, hogyan kell üzletét felfuttatni!

ClimateLaunchPad

A ClimateLaunchpad a világ legnagyobb ökológiai üzleti ötletekért folyó versenye. Küldetésünk a klímaválság leküzdését elősegítő tiszta technológiák globális lehetőségeinek kiaknázása. A verseny platformot teremt ezekhez az ötletekhez.

Számos nagyszerű ötlet létezik az élet minőségének javítására és széndioxid-kibocsátásának csökkentésére. Néhány közülük a koncepció szakaszában ragad anélkül, hogy valaha is napvilágot látna. Néhányuk további ösztönzést igényel – mentorálást, képzést, inspirációt az üzleti sikerek és kudarcok alapján.

Coachinngal és támogatással sok közülük valósággá válhat. Ezért hoztuk létre a ClimateLaunchPadot, amely a tiszta technológiai szektor új startupjait támogatja. A világ minden táján dolgozunk partnerekkel. A ClimateLaunchpad biztosítja azt a képzést, coachingot és támogatást, amelyre szüksége van ahhoz, hogy az ötleteket sikerré alakítsa.

Változtassa „zöld ötletét” sikeres startuppá! Tudjon meg többet!

Többet szeretne megtudni?
Created with Sketch. További információ
az EIT Climate-KIC-ről
About
Created with Sketch. Hírek, blog és vlog
bejegyzések
About
Created with Sketch. Kapcsolat About