Partnerek

Az EIT Climate-KIC egy több, mint 450 partnerből álló közösség, amely együtt dolgozik a nulla kibocsátású gazdaság felé történő áttérés érdekében.

Ezek egyetemek, tudományos intézmények, hatóságok, vállalkozások, városok, nem kormányzati szervezetek,startup vállalkozások, stb. A Climate-KIC támogatja és összehangolja az innovációkat az emberi környezetre gyakorolt hatás területén, de a mi partnereink hívják életre ezeket a fejlesztéseket.

Folyamatosan bővítjük növekvő közösségünket, hogy növeljük az éghajlat védelmét szolgáló tevékenységek körét. Partnereink hálózatába a régió legambiciózusabb változásra nyitott vezetői, a legdinamikusabb vállalatok és a kiemelkedő kutatási egységek tartoznak.

Csatlakozzon hozzánk!

Legyen EIT Climate-KIC partner és csatlakozzon Európa legnagyobb éghajlat-innovációs közösségéhez. Tudja meg, hogyan működhet velünk együtt az Európai Innovációs és Technológiai Intézet által támogatott innováció tervezésében és fejlesztésében, illetve helyi innovációs programok végrehajtásában.

Támogatást kínálunk a partnereknek pénzügyi támogatások formájában, valamint kutatási és innovációs konzorciumok létrehozásával, ezen túlmenően meritorikus támogatást biztosítunk(pl. pályázati felhívások a H2020 keretében). Vagyonkezelői szervezetekkel, alapítványokkal, önkormányzatokkal és vállalkozásokkal is együttműködünk azon megoldások kidolgozásában, amelyek megfelelnek a valós kihívásoknak és az innovációs igényeknek. Partnerként a következőkhöz lehet hozzájutni:

  • merítsen ihletet a változáshoz vezetőinktől
  • szerezzen finanszírozást és támogatást kutatási és innovációs projektekhez
  • alakítson át ötleteket cselekedetté a nulla kibocsátású gazdaság szemlélete szerint
  • növelje a fenntartható fejlődés érdekében folytatott tevékenységek hálózatát
  • legyen a klímaváltozás leküzdésén dolgozó nemzetközi közösség részese.

Többet szeretne megtudni?
Created with Sketch. További információ
az EIT Climate-KIC-ről
About
Created with Sketch. Hírek, blog és vlog
bejegyzések
About
Created with Sketch. Kapcsolat About